Vælg vores professionelle hold, hvis uheldet er ude

Det er nemt at miste overblikket, hvis du bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Volkswagen Hjørrings pladeværksted er godkendt af Volkswagen-fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed.

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade

Volkswagen Hjørring samarbejder med alle forsikringsselskaber. Og selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel forlange, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde forbliver din Volkswagen original og bevarer sin værdi den dag den skal sælges.

Dit lokale malerværksted på Frederikhavnsvej

Vores malerværksted klarer alle opgaver, så din bil står snorlige, hvis den har fået småridser, buler eller en større skade. Netop fordi vi har vores eget malerværksted, sparer vi tid og ressourcer til unødig transport, som gør udbedringen af en skade både billigere og hurtigere end ellers.

Lånebil

Volkswagen Hjørring stiller en lånebil til rådighed mens du venter på, at din bil bliver færdig. Du betaler kun for fraskrivelse af selvrisiko, hvis du ønsker det. 

Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen. 

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

Vejhjælp

Du er dækket af Volkswagens meget omfattende Vejhjælp, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted. 

Mere om Vejhjælp

Kontakt en medarbejderne