Book i god tid, hvis vi skal tjekke bilen inden sommerferien

Der er erfaringsmæssigt travlt på vores værksted i ugerne op til sommerferien. Så book tid i god til, hvis vores specialister skal gøre bilen klar til turene ud i sommerlandet.

Når dIn Volkswagen skal gøres klar til sommerferien, kan du være sikker på, at den er i gode hænder hos vores teknikere. Vi udfører de nødvendige reparationer efter fabrikkens forskrifter - hverken mere eller mindre.

En Volkswagen er en højteknologik køremaskine med masser af teknik, elektronik og assistentsystemer, som i dagligdagen betyder ekstra komfort, bedre køreegenskaber og høj sikkerhed. Derfor efteruddanner vi vores teknikere løbende med 3-4 årlige kurser, så de er opdateret med den seneste viden om netop din Volkswagen.

Book tid på værkstedet

Din bil bliver automatisk opdateret

Når din bil er til service hos os, tjekker vi for en ordens skyld at den er 100% opdateret. Det sker via en online-forbindelse direkte til Volkswagen fabrikkerne. 

På den måde får du glæde af den nyeste udvikling af Volkswagens produkter, selvom din bil blev leveret for et stykke tid siden.

Volkswagen Vejhjælp følger med i købet

Fra det øjeblik du køber din nye Volkswagen, har du alle fordelene ved Volkswagen Vejhjælp. Du får Volkswagen Vejhjælp helt automatisk efter et service hos os. 

Mere om Volkswagen Vejhjælp


edbe05fd-ee7b-407a-bb6f-286486c1ca94_638524091608667389.jpg

Når skaden er sket er det dig, der bestemmer

Hvis uheldet er ude og du får en skade på din Volkswagen, er det ikke ligegyldigt hvilket værksted du vælger. Selvom forsikringsselskabet anviser et billigere uautoriseret værksted, har du stadig ret til at vælge vores specialister. Vores mekanikere er specialuddannede til at sikre bilens fabriksgaranti fastholdes, at køreegenskaberne bevares, og at der ikke opstår rustproblemer efter en skade.

Opstår der et stenslag eller en anden glasskade, er det også klogt at lade os udbedre skaden. Hvis der fx er indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer indbygget i forruden, er det vigtigt at den udskiftes med en original.

Book tid på værkstedet